Nöje

Isabella Löwengrips nya pojkvän överraskade med tidernas finaste kärleksgest!

För den som följer Isabella Löwengrip har det länge varit tydligt att hon har en ny kille i sitt liv. Själv har hon dock inte gått ut med vem han är men mycket tyder på att det är lundapågen Hampus Jarlbo och det verkar som att han gör henne väldigt lycklig. Nu undrar vi bara när de officiellt ska gå ut med att de är ett par? 

Foto: IBL/Karin Törnblom

På Isabellas blogg och Instagram har det framgått att hon har träffat en kille, men vi har än inte introducerats med en bild där vi får se hela honom. Han finns med på bilder med en hand eller en fot och på resorna troligtvis bakom kameran. Det har länge spekulerats i media att killen är 27-åriga Hampus Jarlbo, som fastnade på bild tillsammans med Isabella då han följde med henne på en välgörenhetsmiddag för Project Playground på Hallwylska Palatset i Stockholm i oktober förra året.

Isabella blir allt mer öppen om att hon har en man i sitt liv och gav senast igår på Alla hjärtans dag en hint på Instagram om att hon är i ett förhållande. Hon la i sin Instagram-story upp en bild på en gigantisk bukett rosor med bildtexten “När han köper rosor till dig”, vilket tyder på att det inte är vilken kille som helst hon refererar till. Kanske innebär detta om att vi inte kommer få vänta allt för länge på att officiellt få höra att de är ett par!

Foto: Isabella Löwengrips Instagram-story 

Isabella la även upp en fint Instagram-inlägg där hon skriver att buketten med rosor är den största hon fått i hela sitt liv. Så sött!

“Idag blev jag bortskämd med den största buketten av rosor jag någonsin fått. De är så vackra och väldoftande.”, skriver hon i bildtexten.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!