Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

J-Lo:s bild på Instagram inspirerar kvinnor världen över

Genom en bild som stjärnan lagt upp sin Instagram har hon fått kvinnor över hela världen att hylla sina egna kroppar. #jlochallenge uppmuntrar nu kvinnor att ta hand om sig själva och hylla kvinnokroppen och allt den klarar av.

Foto: Instagram @jlo

Det började med att Jennifer Lopez la upp en bild från sitt badrum där den 50-åriga tvåbarnsmamman står iklädd en vit bikini. Med bildtexten “Relaxed and recharged” följt av ett vitt hjärta har hon nu inspirerat fler mammor att lägga upp liknande bilder på sig själva. Detta ledde till att hashtaggen #jlochallenge startades med syfte att hylla kvinnokroppen, allt den gör och allt den klarar av!

“Äg din egen historia”

Maria Kang, grundare till “No Excuse Mom”, ett fitness-community för kvinnor i USA, var den som drog igång utmaningen baserat på den inspirerande bilden. I sitt inlägg skrev Maria Kang bland annat att “Äg din egen historia. Skapa ditt eget ansvarstagande, inga ursäkter för din inaktivitet. Om hon kan, om jag kan, om tusentals andra arbetande mammor i olika storlekar, former och åldrar kan – då kan du också.”

Läs även:

Vännerna hyllas – visar att kläderna är lika fina oavsett kroppsform.

Källa: Prevention

Foto: Instagram @jlo

Nästa bild

Foto: Instagram @mariakangfitness

Nästa bild

Foto: Instagram @bilybean

Nästa bild

Foto: Instagram @adelacarnaghi

Nästa bild

Foto: Instagram @uvaldetxnoexcusemom

Nästa bild

Foto: Instagram @msmammamia

Nästa bild

Foto: Instagram @v.renea_fit

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!