Nöje

Jacob Liebermann förklarar varför han och Margaux Dietz visar upp sonen på Youtube

Margaux Dietz ex Jacob Liebermann har gått från att vara starkt kritisk till exponering av barn på sociala medier till att starta en Youtube-kanal där hans son innehar en central roll. “Det är föräldrarna som har ansvar för att barnen känner sig trygga”, säger han.

Foto: Youtube

I måndags var det dags för premiären av Margaux Dietz och Jacob Liebermanns nya Youtube-kanal: “Moderna familjen”. “Moderna familjen” handlar om hur Dietz och Liebermann får sitt moderna familjeliv att fungera, och i det första avsnittet besvarade de tittarfrågor som “Är ni ihop igen?” och “Hur ser ni på era bråk?”.

Foto: Youtube

Skrev kritiskt inlägg på Instagram

En annan fråga handlade om Liebermann och hans ändrade åsikt gällande att visa upp sonen Arnold på Youtube. Tidigare har Liebermann nämligen varit starkt kritisk mot Dietz exponering av sonen på sociala medier:

“Jag menar inte att döma privatpersoner som lägger upp söta bilder på sina barn, men för influencers med enormt stor publik kan det få följder för barnen. Som ni vet var jag förr själv en del av den cirkusen”, skrev Liebermann i ett inlägg på Instagram 2020.

“I dag har jag fått ett annat perspektiv. Jag vet personligen hur svårt det är att leva, sätta gränser och förstå konsekvenserna när större delen av ens liv är offentligt. Tänk er då hur knepigt det måste vara för ett litet barn…”

Foto: Youtube

“Är föräldrarnas ansvar”

Nu verkar det som att Liebermann har gjort en helomvändning i frågan. Så här förklarar han beslutet att visa upp sonen på Youtube:

“Debatten kring den här frågan är jätteviktig. Vi konsumerar sociala medier som aldrig förr, det här är en samhällsviktig fråga på alla plan. Det är vi som föräldrar som har ett ansvar för att barnen känner sig trygga, att de behandlas med respekt. Sedan är det ytterst viktigt att barnet själv känner att de vill vara med och att de tycker att det är roligt. Sekunden då något skulle upplevas annorlunda, då upphör det.”

Dietz fyller i: “Och så har vi alltid haft det”.

Foto: Youtube

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!