Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Jamie Lynn Spears släpper sina memoarer med titeln Things I Should Have Said – se Britney Spears pik här

En dag efter att Jamie Lynn Spears avslöjade att hon släpper sina memoar pikar storasyster Britney Spears med några egna ord om att planera att släppa en bok!

Foto: Instagram @britneyspears

18 januari 2022 släpps Jamie Lynn Spears nya bok och det har redan skapat stor uppståndelse bland Britney Spears fans och nu har även Britney gett svar på tal genom att skoja om att hon själv borde släppa en bok.

”Goda nyheter… Jag funderar på att släppa en bok nästa år, men jag har lite problem med titeln. Kanske ni, mina fans kan hjälpa mig!!!!! Alternativ nummer ett: Shit, Jag vet verkligen ingenting. Eller kanske alternativ två: Jag verkligen bryr mig om vad andra människor tycker om mig. Vad tycker ni gänget?”, skriver Britney Spears på Instagram.

Kritikerna menar att lillasystern har tagit tillfället i akt att skapa intresse kring sin bok i samma veva som Britney Spears varit på allas läppar. Jamie Lynns förlag dementerade dock uppgifterna illa kvickt och menade att det hela var ett misstag.

Boken uppges ha gått under arbetstiteln I Must Confess: Family, Fame, and Figuring It Out, vilket är en referens till Britney Spears debutsingel …Baby One More Time från 1998. Men i dagarna står det klart att Jamie Lynns memoarer numera har titeln Things I Should Have Said.

I ett Instagram inlägg den 6e oktober hängde Britney ut hela hennes familj för att de inte stöttade henne under hela hennes 13 av förmyndarskap. Den 39-åriga popstjärnan lade upp en bild på en blond kvinna som låg medvetslös på en madrass under vatten, medan en annan kvinna som ser ut som henne simmar ner för att rädda henne. Hon hävdade att den sjöjungfruliknande damen “räddade sin gudomliga kvinnliga syster”, en pik mot sin lillasyster, som hon tidigare kritiserade offentligt för att “[dyka upp] på en prisutdelning och framförde Mina låtar till remixar !!!!! ” Vid Radio Disney Music Awards 2017 uppträdde Jamie som en del av den officiella Britney Spears -hyllningen genom att sjunga remixer av sin storesysters största hits, inklusive “Oops! … I Did It Again”, “Circus” och “… Baby One Mer time” tillsammans med Kelsea Ballerini, Hailee Steinfeld och Sofia Carson.

Läs även:

Britneys pappa ger upp förmyndarskapet.

Domaren har nekat till Britneys önskan om att byta förmyndare.

5 chockerande vittnesmål från Britney Spears.

KÖP

Boken finns att köpa här!

Pris: 259 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!