Nöje

Janni Olsson Delér och Jon Olsson separerar efter 11 år tillsammans – “Vi har växt ifrån varandra”

Janni Delar och Jon Olsson har separerat, det berättar de på Instagram. “Detta är förmodligen det sista inlägget vi någonsin trodde att vi skulle skriva, men tidigare den här sommaren bestämde vi oss för att inte vara ett par längre”, skriver influencerparet.

Foto: Instagram @jannid

Under söndagen berättade influencerparet Jani Delér och Jon Olsson de tråkiga nyheterna att de har separerat efter elva år tillsammans.

“Detta är förmodligen det sista inlägget vi någonsin trodde att vi skulle skriva, men tidigare den här sommaren bestämde vi oss för att inte vara ett par längre. Nu när det har sjunkit in för oss båda tänkte vi att det var dags att dela det med alla här som har varit en del av vår resa”, skriver de i ett gemensamt inlägg på Instagram.

“Har växt ifrån varandra”

Paret, som har två barn tillsammans, skriver att de alltid kommer att älska varandra, bara på ett annat sätt.

“Vi har växt ifrån varandra och vi tror att alla relationer kan förändras, så istället för att vara ett par kommer vi att vara en familj med massor av kärlek på ett annat sätt. Vi kommer alltid att vara bästa vänner och vara en stor del av varandras liv.”

De tillägger att beslutet togs för “ett tag sedan” och att “inget annat har hänt, det det finns ingen anledning av spekulera”.

Köpte egen udde

Beskedet kommer lite drygt ett år efter att paret berättade att de hade köpt en egen udde i idylliska Vikingshill i Saltsjö-Boo. Marken, som sträcker sig över 14 640 kvadratmeter, kostade hela 39 miljoner kronor.

Planen var att bygga ett eget sommarhus, som i själva verket skulle bestå av flera byggnader:

“Jag trodde aldrig att vi skulle äga mark i Sverige”, sa Delén i den YouTube-video där paret berättade om sina planer. “Men vi kommer att bygga ett sommarhus som vi kommer älska. Ett dröm-sommarhus.”

Gifte sig i juni 2018

Separationen sker dessutom fyra år efter att paret gifte sig i Marbella, där de bodde 2018. Bröllopet ägde rum på midsommarafton och i den YouTube-video där paret delade med sig av sin stora dags syns familj och vänner samlade för ett romantiskt strandbröllop.

Foto: Instagram @jannid

“Just nu är jag är världens lyckligaste man. Jag presenterar Mr och Mrs Olsson Delér”, skrev den före detta skidåkaren på Instagram till en bild från bröllopsdagen.

Till samma bild skrev Delér:

“Mr och Mrs Olsson Delér. Den bästa dagen i mitt liv.”

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!