Nöje

Jenna Dewan kommenterar uppbrottet med Channing Tatum: “Vi är verkligen bra vänner”

Kärlekssagan tog slut för Channing Tatum och Jenna Dewan efter nästan nio år som gifta. I en intervju med Vegas Magazine berättar hon nu om uppbrottet. Och en sak är säker – de kommer fortsätta vara vänner. 

Foto: Lexi Jones/ IBL

Det var i början av april som paret valde att gå skilda vägar och skrev ett meddelande om att de kärleksfullt har valt att separera. Fansen var ledsna, men trots uppbrottet verkar Jenna Dewan och Channing Tatum ha en god relation. I en intervju med Vegas Magazine berättar hon att de blev vänner under filminspelningen av Step Up och att det är den långa vänskapen som gör att hon tror att de fortfarande kan ha en bra relation. När de sågs för första gången säger hon att det kändes som hon hade känt Channing i flera år. “Vad jag eller Chan gör, så är vi verkligen bra vänner. Jag tror det aldrig kommer förändras, oavsett vad”.

Instagram berättade det dåvarande paret om att de skulle skiljas: “Absolut ingenting har förändrats när det kommer till hur mycket vi älskar varandra men kärlek är ett vackert äventyr som just nu leder oss in på olika vägar”. Nedan kan du läsa hela inlägget.

Källa: Bustle

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!