Nöje

Vårt favoritpar gör slut – Channing Tatum och Jenna Dewan skiljer sig efter 8 år som gifta

Vårt favoritpar Channing Tatum och Jenna Dewan går skilda vägar. Ja, man kan nästan tro att det är ett aprilskämt, men denna gång är den senaste nyheten sorgligt nog sann. På sociala medier berättar de om uppbrottet: “Vi har kärleksfullt valt att separera som ett par”.

channingtatum_Foto: IBL

Channing Tatum och Jenna Dewan träffades under filminspelningen till Step Up och har därefter stått vid varandras sida, gift sig och skaffat barn. Vi har under alla år drömt oss bort till deras kärleksbubbla och sett de som ett “couple goals”. Men nu, efter nästan nio år som gifta, går de skilda vägar. I ett Instagram-inlägg skriver Channing Tatum och Jenna Dewan ett långt meddelande om uppbrottet: “Vi har kärleksfullt valt att separera som ett par. Vi blev kära för så många år sedan och har haft en magisk resa tillsammans. Absolut ingenting har förändrats när det kommer till hur mycket vi älskar varandra men kärlek är ett vackert äventyr som just nu leder oss in på olika vägar.”

För både Channing Tatum och Jenna Dewan verkar beslutet kännas rätt och trots uppbrottet kommer dottern Everly alltid hamna på första plats. “Vi är fortfarande en familj och kommer alltid vara kärleksfulla och engagerade föräldrar till Everly”, skriver de i samma Instagram-inlägg.

Vi är ledsna över den tråkiga nyheten, vem skulle inte vilja ha den supergulliga kärlekshyllningen som Channing Tatum gav till Jenna Dewan? Men såklart önskar vi (de numera singlarna) all lycka i framtiden!

Källa: Bustle

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!