Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Jennifer Lawrence tar paus som skådespelerska – det här ska hon satsa på nu

Skådespelerskan Jennifer Lawrence känner nog många igen från filmduken. Hon har bland annat spelat huvudrollen i The Hunger Games-trilogin och medverkat i flertalet filmer. Men nu planerar hon att ta en paus från skådespelaryrket. Istället ska hon ägna sin tid åt politik.

jenniferlawrence-actress

Foto: Theodore Wood & Chris Ashford / IBL

Ja, ni hörde rätt! I en intervju med ET berättar Jennifer Lawrence om sina framtida planer. Just nu är hon aktuell med den senaste filmen “Red Sparrow” där hon spelar en förförisk rysk spion, men framöver blir det inte fler skådelspelaruppdrag som kommer stå högst upp på listan. Jennifer Lawrence planerar nu istället att ägna nästa år till politiken. I intervjun med ET berättar Jennifer att hon kommer att arbeta inom Represent.Us där hon vill försöka påverka fler unga människor att intressera och engagera sig i den lokala politiken.

Att skådespelerskan är engagerad och står upp för vad hon tycker är ingen nyhet. Under Women’s March var hon en av flera kända personer som valde att visa sitt stöd för kvinnor och höll i ett plakat med texten: “A woman’s place is in the revolution.” och senast på BAFTA-galan var hon klädd i svart för att stödja initiativet för Times-Up och metoo-kampanjen. Vi ger tummen upp till Jennifer som går sin egen väg, men vi hoppas såklart inte att hennes skådiskarriär är över!

Källa: ET

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!