Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Jessica Simpson avfärdar Ozempic-ryktena: “Det är viljestyrka”

Jessica Simpson avfärdar bestämt ryktena om att hon skulle ha använt sig av Ozempic för att gå ner i vikt. “Det är viljestyrka”, säger sångerskan om saken i en ny intervju.

Foto: Instagram @jessicasimpson

Diabetesmedicinen Ozempic har blivit känd som en “mirakelkur” mot övervikt, trots att cancer listas som en av dess potentiella bieffekter. Enligt rykten har flera kändisar använt sig av denna typ av läkemedel för att gå ned i vikt snabbt, däribland Jessica Simpson.

“Vill folk att jag ska börja dricka igen?”

Simpsons fans uttryckte oro över hennes viktnedgång tidigare i år då stjärnan publicerade ett inlägg på Instagram där hon glatt berättade att hennes cheerleader-jacka från högstadiet fortfarande passade henne.

Foto: Bustle

Många följare gissade att Simpson hade använt sig av diabetesmedicin för att uppnå den kraftiga viktnedgången, ett rykte som Simson avfärdar i en intervju med Bustle:

“Det är inte [Ozempic]”, säger hon till tidningen. “Det är viljestyrka. Jag menar, vill folk att jag ska börja dricka igen? För det var då jag vägde mer. Eller vill de att jag ska få barn igen? Min kroppar klarar inte av det.”

2020 släppte Simpson sina memoarer, Open Book, som bland annat handlar om hennes kamp mot alkoholism och de sexuella övergrepp som en familjevän utsatte henne för som barn. För Bustle berättar sångerskan hur hon hanterar den uppmärksamhet som boken har gett upphov till:

“Kommer jag låta negativiteten rubba mig? Nej, jag är för gammal för det. Jag är för säker i mig själv för att låta det rubba mig”, säger hon, men tillägger: “Det betyder inte att det inte gör ont.”

Open Book - Jessica Simpson KÖP

Open Book - Jessica Simpson

Pris: 342 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!