Nöje

Jonah Hills ex anklagar honom för psykisk misshandel

Det var i helgen som Johan Hills ex, surfinstruktören Sarah Brady, publicerade ett flertal skärmdumpar i sin story på Instagram där hon anklagade Hill för att ha misshandlat henne psykiskt under deras förhållande. “Detta är en varning till alla tjejer”, skriver Brady.

Foto: Shutterstock

Sarah Brady, som dejtade Jonah Hill mellan 2021 och 2022, menar att skådespelaren försökte kontrollera henne på flera sätt under deras relation, det skriver People.

Fick inte surfa med män

De skrämdumpar som Brady publicerade i helgen innehåller det som surfaren påstår är meddelanden mellan henne själv och Hill. Konversationerna tycks visa hur Hill bland annat försökte få Brady att ta bort bilder på sig själv från Instagram där han ansåg att hon var alltför lättklädd.

“Detta är en varning till alla tjejer”, skrev Brady. “Om din partner pratar med dig på det här viset, gör en plan för att lämna [relationen]. Ring mig om du behöver någon som lyssnar”, skrev hon bredvid en skärmdump av ett meddelande där den person som hon påstår är Jonah Hill ber henne att ta bort alla sina Instagram-inlägg där hennes “rumpa är i en stringtrosa”.

Efter att Brady skrev att hon tagit bort “alla de inläggen” ska Hill ha svarat att det var en “bra början” men att hon inte verkade “förstå” hans poäng.

“Men det är inte min uppgift att lära dig. Jag har varit tydlig med mina gränser”, skrev Hill. “Du vägrar att släppa vissa av dem och du har visat det tydligt och jag hoppas att det gör dig lycklig.”

Brady publicerade även en lista som Hill ska ha skickat till henne. Hill skrev att om hon behövde göra några av sakerna – exempelvis att surfa med män, jobba som modell, lägga upp bilder på sig själv i badkläder – så skulle han inte vara “rätt partner” för henne:

“Detta är mina gränser för en romantisk relation. Min gränser baserat på hur de här handlingarna har skadat förtroendet mellan oss.”

I ett annat inlägg skrev Brady att hon “också kämpar med psykisk ohälsa men jag använder inte det för att kontrollera [människor] som han gjorde med mig”.

Hon tillade att hon bland annat har fått professionell hjälp för att “leva mitt liv utan skuld och skam och att döma mig själv för små saker som att surfa i en baddräkt snarare än en mer konservativ våtdräkt. Och jag är säker på att det fortfarande finns mycket mer läkande från den här misshandeln i min framtid.”

Lever du i en destruktiv relation?

Om du behöver råd eller hjälp kan du ringa Kvinnofridslinjen på 020-50 50 50. På Roks.se (Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige) hittar du Sveriges jourer och skyddade boenden.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!