Nöje

Jordyn talar ut om otrohetsryktena med Tristan – nu kommenterar Khloé händelsen!

Ingen kan ha undgått otrohetsryktena som cirkulerat den senaste veckan. Det rör sig om Tristan Thompson,  pojkvän till Khloé Kardashian och pappa till deras dotter True, som ska ha varit otrogen med Jordyn Woods (som är Kylie Jenners bästa vän). Nu har Jordyn Woods berättat sin sida av historien i en intervju med Jada Pinkett Smith i programmet Red Table Talk. 

Foto: Instagram/@khloekardashian, TT

Förra helgen hamnade Jordyn på en efterfest hemma hos Khloés pojkvän Tristan. Jordyn stannade hos Tristan till sju på morgonen och därefter var otrohetsspekulationer i full gång. Khloé ska ha sett Jordyn som sin lillasyster och Jordyn har även varit modell för hennes jeansmärke.

När Jordyn besökte Red Table Talk berättade hon att hon aldrig borde ha besökt efterfesten. Hon berättar att hon suttit nära intill Tristan, på armstödet av hans stol, men att inget mer ska ha hänt. Jordyn förnekar otrohetsanklagelserna men medger att hon fått en kyss på läpparna av Tristan precis innan hon lämnade hans hus. En kyss utan passion, enligt henne själv.

När Jada Pinkett Smith frågar varför hon tror att han kysste henne menar hon att det berodde på att hon stannade tills soluppgången. Efteråt berättade Jordyn till Khloé att hon varit på fest hos Tristan – men i början valde hon att utesluta detaljen om kyssen. “Jag var ärlig om att ha varit där, men inte om det som hände under kvällen”, berättar hon.

Efter att Jordyn berättat sin version av vad som hänt gick Khloé ut på Twitter och anklagade Jordyn för att ljuga. “Varför ljuger du?? Om du försöker rädda dig själv genom att gå ut offentligt, istället för att ringa mig privat och ge mig en ursäkt först, var då åtminstone ärlig. Du är anledningen till varför min familj brutit upp”.

Därefter har Khloé skrivit att hon inte lägger skulden på Jordyn för uppbrottet med pojkvännen. “Det som varit svårast och mest smärtsamt är att ha blivit sårad av någon så nära mig. Någon som jag älskar och har behandlat som min lillasyster. Jordyn är inte den som bär skulden för min familjs uppbrott. Det här är Tristans fel.”, uppdaterade hon sedan.

Nu har Jordyn och Khloé talat ut om otrohetsskandalen, men fansen väntar fortfarande på att Kylie Jenner ska kommentera. Frågan som alla ställer sig är om de fortfarande är bästa vänner eller om de tagit en paus ifrån varandra.

Se Khloés kommentarer på Twitter nedan!

Se Jordyn berätta sin version på Red Table Talk här!

Läs också: Har Tristan Thompson varit otrogen mot Khloé Kardashian med Kylies BFF? Här är allt vi vet

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!