Nöje

Jude Law kommer spela en ung Dumbledore i nya “Fantastiska vidunder”

Nu är det klart att det blir ingen mindre än Jude Law som får äran att spela en av världens mäktigaste trollkarlar i uppföljaren av “Fantastiska vidunder och vart man hittar dem”.

Jude-law-dumbledoreFoto: REX

Nästa höst får vi återigen besöka J.K. Rowlings förtrollande värld då den nya “Fantastiska vidunder” har premiär. Den här gången kommer vi få återse en känd karaktär, men är betydligt yngre än vad vi är vana att se honom. I uppföljaren kommer vi att få hälsa på Dumbledore när han är professor i transfiguration på Hogwarts. Den nya filmen kommer alltså utspela sig långt innan han blev den mäktiga rektorn som lär känna Harry Potter. Förutom Dumbledore så kommer vi även återse Johnny Depp som spelar den ondskefulla trollkarlen Gellert Grindelwald.

J.K. Rowling debuterade som manusförfattare med “Fantastiska vidunder och vart men hittar dem” och det är även hon som har skrivit manuset till den nya filmen.

Inspelningarna kommer påbörjas i sommar och filmen väntas ha premiär i November 2018. Totalt är fem filmer planerade i J.K. Rowlings serie, så detta blir inte sista gången vi får träffa Dumbledore.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!