Nöje

Julia Fox om dejten med Kanye West: Kände mig som Askungen

Efter separationen från Kim Kardashian verkar Kanye West nu ha gått vidare med skådespelerskan Julia Fox. Så här beskriver Fox själv sin sagolika dejt med artisten.

Foto: Instagram @juliafox

Förra månaden fångades Kanye West på bild tillsammans med skådespelerskan och modellen Julia Fox på en restaurang i Miami, Florida. En källa till tidningen Page Six bekräftade i början av januari att paret dejtar:

“De har båda precis kommit ur sina tidigare förhållanden, och de har hjälpt varandra otroligt mycket med att återhämta sig”, sa källan.

Sågs tillsammans i New York

Efter sin första dejt i december har West och Fox nu synts tillsammans igen, denna gång i New York. I tisdags gick paret och såg showen Slave Play tillsammans, för att sedan gå ut på middag med skådespelarna från uppsättningen.

“Julia stannade under hela eftersnacket”, berättade en källa för tidningen People. “Hon var väldigt stöttande och verkade väldigt glad att vara med honom.”

“Kändes som ett Askungen-ögonblick”

Men dejten slutade inte där. Fox själv har beskrivit den sagolika fortsättningen av kvällen i Interview Magazine:

“Efter middagen hade Ye en överraskning till mig. Ye hade en hel hotellsvit full av kläder. Det var varje tjejs dröm. Det kändes som ett riktigt Askungen-ögonblick. Jag vet inte hur han gjorde det, eller hur han fick dit allt i tid. Men jag var så överraskad. Jag menar, vem gör en sån sak på en andra dejt? Eller vilken dejt som helst!”

Fox gjorde sin skådespelardebut 2019 i thrillern Uncut Gems. Som modell har hon bland annat gjort ett uppdrag för tidningen PAPER, då hon jobbade tillsammans med komikern Pete Davidson – som numera dejtar Kanyes ex Kim Kardashian.

Källor: Independent, Billboard

Foto: Instagram @interviewmag

Nästa bild

Foto: Instagram @interviewmag

Nästa bild

Foto: Instagram @interviewmag

Nästa bild

Foto: Instagram @interviewmag

Nästa bild

Foto: Instagram @interviewmag

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!