Nöje

Kanye West kontrollerar Bianca Censori med strikta “regler”, enligt källa

Kanye West, 46, har gett sin partner Bianca Censori, 28, en rad regler som hon måste förhålla sig till, det skriver Daily Mail. Enligt tidningen hävdar en person som uppges stå Censori nära att förhållningsreglerna handlar om allt ifrån vilken mat hon får äta till vilka kläder hon får bära.

Foto: Facebook/Instagram @luisa_opalesky

Bianca Censori, en australisk arkitekt som tidigare jobbade för Yeezy, “gifte” sig med Kanye “Ye” West i januari – ett äktenskap som enligt uppgifter inte juridiskt bindande. Under årets gång har många spekulerat i huruvida artisten försöker manipulera Censori till att bli en ny version av hans exfru Kim Kardashian, något som nya rapporter om relationen tycks bekräfta.

“Har inte längre någon egen vilja”

En källa har berättat för Daily Mail att Censori “inte längre någon egen vilja” utan “lyder” West blint:

“Kanye har regler för Bianca som innebär att hon aldrig får prata och måste bära det han vill att hon har på sig”, säger källan till Daily Mail. “Hon måste också äta en särskild kost och träna, trots att Kanye inte gör det. Hon har inte längre någon egen vilja och lyder honom eftersom han har övertygat henne om att de är kungligheter.”

De senaste månaderna har Censori synts i ett flertal avslöjande outfits, inte minst under parets semester i Europa. Några dagar efter att de blev portade från ett italienskt båtföretag efter att ha uppträtt suspekt under en båttur i Venedig lämnade Bianca ett hotell i Florens iförd endast strumpbyxor och en genomskinlig topp, med en kudde som hon höll i famnen för att skyla sig.

Enligt Page Six har West en “hel ateljé” i Italien där hans “hustrus” outfits tillverkas i ilfart. Kläddesignern Mowalola Ogunlesi, som arbetade med West i samarbetet mellan Yeezy och Gap 2020, menar dock att Censori inte är passiv i denna process:

“[Bianca] har mycket att säga till om gällande var hon vill ha på sig. Allt Bianca bär kommer från hennes och [Kanyes] hjärnor. De vill visa folk att du kan göra detta själv. Det är saker som är tillgängliga – strumpbyxor. Du kan klippa och sy strumpbyxor – om det inte funkar kan du ta på dig ett nytt par”, säger designern.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!