Nöje

Kanye West och Kim Kardashians skilsmässa löst – så mycket ska West betala i underhållsbidrag

Nästan två år efter sin separation har Kim Kardashian och Kanye West löst sin skilsmässa och slipper därmed domstolsförhandlingar gällande bland annat vårdnaden av sina fyra barn, det skriver Aftonbladet.

Foto: Instagram @kimkardashian

Det var i februari i fjol som Kim Kardashian ansökte om skilsmässa från Kanye “Ye” West, som hon varit gift med sedan 2014. Efter flera tumultartade månader – under vilka West och Kardashian till stor del inte pratade med varandra – yrkade realitystjärnan i december för att hon juridiskt sett skulle ses som ensamstående.

Foto: Instagram @kimkardashian

Betalar miljontals kronor i underhållsbidrag

Nu, knappt ett år senare, har det före detta paret kommit överens om gemensam vårdnad av sina fyra barn: North, Saint, Chicago och Psalm. West kommer dessutom betala ett saftigt underhållsbidrag till Kardashian – 200 000 amerikanska dollar i månaden, motsvarande över 2,1 miljoner kronor.

Foto: Instagram @kimkardashian

I och med att West och Kardashian har löst vårdnaden om barnen – liksom frågor om egendom och ekonomiska tillgångar – har de undvikit att domstolsförhandlingar, något som i så fall hade skett i december.

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!