Nöje

Kanye West visade intima bilder av Kim Kardashian för anställda på Yeezy och Adidas

Före detta anställda på Yeezy och Adidas har gått ut och berättat att Kanye “Ye” West bland annat spelade upp porr och visade intima bilder av sitt ex, Kim Kardashian, för personal under den tid som han samarbetade med det tyska företaget – något som personer i ledande positioner på Adidas var medvetna om.

Foto: Shutterstock

I höstas avslutade flera företag sina samarbeten med Kanye “Ye” West efter att denne gjort ett flertal rasistiska och antisemitiska uttalanden. Balenciaga, Vogue och klädkedjan Gap var några av de företag som valde att klippa banden med artisten.

Visade intima bilder av Kim Kardashian

Även Adidas beslutade sig för att bryta med Kanye, något som enligt ett uttalande på företagets hemsida skulle kosta dem 250 miljoner amerikanska dollar. Enligt CNBC offentliggjorde det tyska sportklädesmärket sitt partnerskap med West 2013. De har producerat produkter från hans klädmärke Yeezy under flera års tid.

Enligt Rolling Stone vittnar nu flera före detta anställda på Adidas och Yeezy om det oprofessionella och stundtals hotfulla beteende som West uppvisade under tiden för samarbetet: enligt dem spelade artisten upp porr för Yeezy-anställda under möten, diskuterade porr och visade intima bilder av Kim Kardashian under arbetsintervjuer, visade en explicit video och bilder av Kardashian samt visade sina egna sexvideor för medlemmar ur Yeezys team. 

En tidigare högt anställd på Yeezy hävdar i ett öppet brev att personer i ledande positioner på Adidas var medvetna om Wests beteenden, men att de “stängde av sina moraliska kompasser”.

West har tidigare sagt sig vara “beroende av porr”, något som han menar “förstörde hans familj”.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!