Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kardashianfamiljen väljer att avsluta sin realityserie – här är fansens teorier till det hastiga avslutet

Kim Kardashian var den första medlemmen ur Kardashianfamiljen som delade informationen om att den kända familjen har bestämt sig för att sluta filma sin omåttligt populära realityserie efter 20 säsonger och 14 (!) år. Den sista säsongen kommer att sändas i början av 2021.

Keeping up with the kardashians
Bild: @kimkardashian

Fans av serien har spekulerat mycket kring vad orsakerna bakom beslutet att avsluta realityserien kan vara. Nedan har vi listat några av de vanligaste fan-teorierna.

Läs också: Kim Kardashian talar ut om Kanyes sjukdom: “Ber om medkänsla och empati”

Kim och Kanyes instabila relation

Kim och Kanyes instabila relation

I juli blev det tydligt att det Kim och Kanyes förhållande är i ett svajigt stadie. Kanye läckte personlig information kring deras familjeliv, bland annat att paret hade övervägt att göra en abort under deras första graviditet och att Kanye har försökt skilja sig ifrån Kim. Kanye hintade också om sina misstankar kring att kim skulle ha varit otrogen.

Vi förstår att det kanske inte är den bästa tiden för Kim att medverka i en realityserie.

Nästa bild
Kourtneys missnöje med att filma

Kourtneys missnöje med att filma

Den som har följt Keeping Up With the Kardashians vet att Kourtney länge har uttryckt ett missnöje över att behöva filma.

Den äldsta kardashiansystern har gått så långt som att kalla inspelningen för ett “toxic environment”. Det blir svårt att fortsätta spela in en serie utan en av de huvudsakliga medverkande.

Nästa bild
Företagen växer

Företagen växer

En annan anledning till serien läggs ner skulle kunna vara att Kardashiansyskonens företag växer och kräver allt mer av deras tid.

Bland annat så har Kim planerat att expandera och börja sälja heminredning, detta utöver sina framgångsika företag KKW Beauty och Skims.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!