Nöje

Romansen mellan Kendall Jenner och Bad Bunny bekräftad

I februari började ryktet gå om en romans mellan Kendall Jenner och artisten Bad Bunny. Nu verkar det som om romansen är ett faktum, enligt en rapport från TMZ.

Foto: Instagram @kendalljenner/@badbunnypr

Förra veckan fångades modellen Kendall Jenner och artisten Bad Bunny, vars riktiga namn är Benito Antonio Martínez Ocasio, på bild tillsammans efter det som förmodas ha varit en dejt på restaurangen Sushi Park i Los Angeles.

Kysser varandra i nya bilder

I bilder som TMZ har publicerat syns Jenner och rapparen omfamna och kyssa varandra – och deras romans tycks därmed vara bekräftad.

Detta är inte första gången som de två har visat känslor för varandra offentligt: redan i februari tog Instagram-kontot Deux Moi emot ett tips om att paret hade setts kyssas på en klubb i Los Angeles.

Kort därefter berättade en källa för People att Jenner och Bad Bunny har börjat “spendera tid tillsammans” och att Kendall “gillar honom och har kul”.

Jenner har tidigare haft en relation med NBA-stjärnan Devin Booker, som hon började dejta 2020. Efter ett upphåll förra sommaren gjorde paret åter slut i höstas.

Foto: Instagram @kendalljenner/@badbunnypr

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!