Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kendall Jenner kritiseras – anordnade Halloween-fest utan att följa restriktionerna

Idag den 3:e november är det Kendall Jenners födelsedag, och modellen och realitystjärnan valde att kombinera sitt födelsedagsfirande med en Halloweenfest i helgen – ett firande som nu möter stark kritik från flera håll då det bröt mot flera av de rådande rekommendationerna i Los Angeles.

Det är många medier, bland annat BuzzFeed, som skriver om Kendall Jenners fest som hon valde att hålla på en takbar i Los Angeles trots den pågående pandemin. Enligt sajten var instruktionerna från Los Angeles Public Health att boende i området som möter upp med två eller fler hushåll under Halloween ska göra det utomhus medan de bär mask och håller två meters distans under hela tiden. På bilder som har publicerats från kvällen står det dock tydligt att rekommendationerna långtifrån följdes.

Gästerna på uppmanades att inte publicera något på sociala medier från festen, något som bland annat systern Kylie Jenner valde att inte följa när hon bland annat postade en Instastory på sig själv tätt poserande med två andra av de drygt 100 gästerna på festen, samt en annan story som visar Justin Bieber tätt intill Jaden Smith.

På en tredje story syns Kendall Jenner, som var utklädd till Pamela Anderson, blåsa ut ljusen på en tårta samtidigt som hon står tätt intill en servitör som bär mask och som försöker flytta sig längre bort.

Festen har kritisierats från många håll, något som bland annat Kendall Jenners mamma Kris Jenner slår tillbaka mot. I en intervju med Andy Cohen i Sirius XM lyfter hon fram att snabbtest för Corona gjordes på alla gäster innan de tilläts komma in i lokalen, och att de alltid låter testa folk innan de anordnar sociala event. Även detta har dock kritiserats av många – en Twitteranvändare skrev enligt Daily Mail:

– Kan någon förklara hur Kendall Jenner lyckades få flera hundra COVID-test med snabba resultat för en fest när vanliga människor inte kan bli testade hos en läkare om de inte visar symptom och det ändå tar 2 dagar att få resultat?

Läs också: Kim Kardashian kritiseras efter påkostade lyxresan – påstod att var “som vanligt”

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!