Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kenza berättar om sonens tillstånd och tackar följarna för deras historier

Ända sedan Kenzas son kom till världen för en dryg månad sedan har hon varit ärlig med hur det nya livet som mamma är. Häromdagen bad hon sina följare om råd angående sonens navelbråck – och nu tackar hon för att de har delat med sig. 

Foto: Instagram/Kenzas.se

Det var häromdagen som Kenza valde att be sina följare om råd gällande den utbuktning som den nu drygt en månad gamla sonen Nikola har vid naveln, ett så kallat navelbråck. När hon var i kontakt med vården hade de sagt att det antagligen kommer att försvinna när magmusklerna blir starkare, men att det kan vara nödvändigt med en operation om det inte skulle göra det. Operationen skulle i så fall inte äga rum förrän han är ungefär tre till fyra år gammal.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

PLEEEEEASE WHAT HAVE I DONE to deserve you ????❤️

Ett inlägg delat av Kenza Zouiten Subosic (@kenzas)

På sin Instagram är Kenza noga med att påpeka att sonens tillstånd inte är något han har ont av, men hon ville alltså höra hur andra föräldrar har hanterat oron som ju ändå kan uppstå. Hon bad därför läsarna att dela med sig av sina liknande historier. Efter att ha tagit del av deras berättelser tackade hon dem och berättade att hon blivit lugnad av deras historier om sina barn:

– Alla säger att det har gått bort på deras barn när de varit fyra månader, sex månader, åtta månader och upp till ett år så förhoppningsvis går det bort på Nikola också, sa hon på sin Instastory.

För några veckor sedan delade Kenza även med sig av sin förlossningsvideo, och berättade att hon inte ville utelämna något utan ge en ärlig bild av förlossningen.

Källa: Kenza Zouitens Instagram, Kenzas.se

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!