Nöje

Kenza gravid med sitt andra barn: “Vi var chockade att det hände så fort”

Metro Mode har tidigare skrivit om influencern Kenza Zouiten Subosics fina beslut om att ärligt dela med sig av vilka utmaningar hon och maken Aleks Subosic gick igenom innan hon äntligen blev gravid med parets första barn, sonen Nikola. Nu delar hon med sig av fler goda nyheter – familjen växer med ett syskon till sonen.

Foto: Instagram @kenzas

Det är på sitt Instagramkonto som Kenza delar med sig av de goda nyheterna. I ett Instagraminlägg med en härlig sommarbild på hela familjen skriver hon: “Din mamma, pappa och storebror väntar alla på dig! Vår lilla familj växer! ❤️”

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Your mom, dad and big brother are all waiting for you! Our little family is growing! ❤️

Ett inlägg delat av Kenza Zouiten Subosic (@kenzas)


På sin Instastory berättar hon mer om beslutet att dela med sig av nyheten just nu:

– Så nyheten är ute! Vi ska få ett till barn – jag är gravid! Det har varit så svårt att dölja det för er de senaste månaderna, jag har varit så trött och illamående. Men nu börjar det bli svårt att gömma det och jag kände att det var rätt tid att berätta för er. Nikola ska bli storebror, säger hon bland annat på sin Instastory.

För den som följer Kenza är det ingen nyhet att paret fick kämpa med IVF-behandlingar och hormoner innan sonen Nikola kom till världen, något hon bland annat har delat med sig av i en väldigt ärlig Youtube-video, och på sin Instastory berättar hon att paret fick ta hjälp även den här gången:

– Trots att det var planerat och med hjälp av hormonell stimulering (att göra barn “händer” inte bara för oss) så var vi väldigt chockade över att det hände så fort den här gången. Men självklart SÅ lyckliga och SÅ tacksamma. Vi kunde inte ha föreställt oss det här för 2,5 år sedan.

Stort grattis till hela familjen önskar vi på Metro Mode!

Läs också: När Kenzas son kommer till världen: “Min väldigt ärliga och råa förlossningsvideo”

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!