Nöje

Kenza talar ut om relationen till sin pappa: “Jag behövde få veta att han faktiskt älskade mig”

I mitten av januari gick bloggaren Kenzas pappa bort i lungcancer efter en tids sjukdom. Kenza har tidigare sin svåra relation med pappan, nu öppnar hon upp i bloggen om anledningen till varför hon till slut valde att förlåta honom. 

Foto: Eero Hannukainen / IBL Bildbyrå

“Att förlåta någon som sårat dig så långt bak dina minnen går är inte lätt, men för mig var det fortfarande lättare att förlåta än att fortsätta gå omkring och bära på all ilska som jag gjort de senaste åren.” Så inleder Kenza blogginlägget som är det första hon publicerat efter att ha berättat om sin pappas bortgång den 20 januari.

Kenza och hennes syskon tog upp kontakten igen med pappan sommaren 2016, eftersom han då hade drabbats av elakartad cancer. Efter det tuffa samtalet dröjde det ytterligare ett år innan Kenza valde att förlåta honom. Ett svårt beslut som Kenza idag är väldigt tacksam över att hon gjorde.

I sin blogg skriver hon: “Jag behövde få veta att jag var viktig, att pappa aldrig slutat bry sig om mig. Jag behövde få veta att han faktiskt älskade mig. Och jag hoppas att jag genom att finnas där för honom och hans två små pojkar, visade att jag också bryr mig. För trots att jag har varit så fruktansvärt arg och besviken under hela min uppväxt samt i början av mitt vuxna liv, så har jag aldrig slutat älska och sakna honom. Jag har ju aldrig velat något annat än att ha en pappa.”

Här kan du läsa hela blogginlägget.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!