Nöje

Khloé Kardashian efter otrohetsskandalen – uppmanar folk att fokusera på sina egna liv

Dagarna innan Khloé födde sin första dotter släpptes bomben om att pojkvännen Tristan varit otrogen. Efter otrohetsskandalen har Khloé setts ihop med Tristan, bland annat på restaurang och på hans basketmatcher. Fansen rasar och är besvikna över att Khloé valt att förlåta Tristan – nu väljer hon att svara på den riktade kritiken.

khloe-kardashianFoto: Instagram/@khloekardashian

Det har varit tyst från Khloés sida efter nyheten om att Tristan varit otrogen. Några som däremot inte varit tysta är fansen – de har varit noga med att poängtera att de tycker Khloé tagit fel beslut i att förlåta pojkvännen. De menar att han aldrig kommer att ändra sig med tanke på att han varit otrogen mot sin förra flickvän, som även hon vid tillfället var gravid.

Nu verkar Khloé fått nog av alla fans som lägger sig i hennes privatliv och släpper tweet efter tweet. “Människor spenderar allt för mycket tid på att skuldbelägga andra människor. Människor nu för tiden är så fokuserade på andras liv istället för sina egna”, skriver hon.

Hon skriver också att människor inte kan tillåta andra att blomstra och vara lyckliga. “Fokusera på din egna värld”, uppmanar hon läsarna i en tweet.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!