Nöje

Khloe Kardashian hårt kritiserad för fotot på systerdottern Chicago

Följarna har reagerat kraftig på en av Khloe Kardashians senaste bilder på sociala medier. Anledningen är att hon postat en bild på fyraåriga systerdottern Chicago som följarna menar har för mycket filter.

Foto: Instagram @khloekardashian

Bilden togs på Chicagos födelsedagsfest som hon delade med Kylie Jenners dotter Stormi. På bilden poserar fyraåringen för kameran, men på sociala medier reagerar nu många på att bilden verkar vara hårt redigerad på grund av ett filter. I kommentarsfältet skriver följare bland annat att det är problematiskt att Chicago ser sminkad ut och bilden beskrivs bland annat som “extremt filtrerad.”

Mamma Kim hade gått all in för dotterns fjärde födelsedagsfest och evenemanget innehöll enorma ballongkreationer, en rosa hoppborg och en ansiktsmålningsstation bland annat. Det rapporterades också att Kim Kardashians ex-make Kanye West stått och småpratat med Kris Jenner under kalaset, något som fångades i bakgrunden på flera bilder. Kalaset innehöll också viss dramatik då Kanye menat att han till en börjat inte fått ta del av adressen där kalaset skulle äga rum.

Källa: The Sun

Foto: Instagram @khloekardashian

Nästa bild

Foto: Instagram @khloekardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!