Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Khloe Kardashian kommenterar ryktet att hon dejtar igen

Enligt rykten har realitystjärnan Khloe Kardashian börjat dejta igen efter att hon och Tristan Thompson gjort slut för gott. Nu kommenterar Khloé själv ryktena på Instagram.

Foto: Instagram @khloekardashian

På senare tid har det gått rykten på sociala medier om att realitystjärnan Khloe Kardashian har börjat dejta igen efter att hennes ex, Tristan Thompson, var otrogen mot henne i fjol – något som resulterade i att han blev pappa för tredje gången.

Kardashian och Thompson började dejta 2016 och har dottern True, 4, tillsammans. Thompson har varit otrogen mot Kardashian ett flertal gånger under årens lopp och nu verkar de ha gjort slut för gott.

Kommenterade rykten på Instagram

Ett av de konton på sociala medier som har hävdat att Khloé Kardashian har börjat dejta igen är Instagram-kontot @kardashiansocial. Under helgen publicerade de ett tips om att Khloé åter dejtar en NBA-spelare, en uppgift som Kardashian själv dementerade i en kommentar:

“Definitivt INTE sant !!! Jag älskar er! Tack för de fina lyckönskningarna men jag dejtar inte en själ. Jag är nöjd med att fokusera på min dotter och mig själv ett tag”, skrev Khloé i en kommentar.

“En form av terapi”

Under ett “The Kardashians“-event i Los Angeles förra veckan berättade Khloé hur det var att återuppleva det ögonblick hon fick reda på Thompsons senaste otrohet, när avsnittet i fråga sändes:

“Det är inte lätt, men jag tror att det samtidigt är som en form av terapi för mig, och jag gillar att se hur resten av min familj reagerar på saker”, sa Khloé och fortsatte:

“Såna små saker betyder mycket för mig, och jag gillar att se sånt, hur hela familjen – inte bara i den här situationen, utan vilken situation som helst – hur vi stöttar varandra i svåra stunder.”

Källa: Page Six, Cosmopolitan, People

KÖP

Vidare till Disney+ här!

KÖP

Foto: Instagram @khloekardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!