Nöje

Khloé Kardashian om otrohetsdramat: “Här är min sanning”

När Khloé Kardashian började dejta (sitt numera ex) Tristan Thompson, ska han ha varit otrogen mot sin höggravida flickvän. Nu berättar Khloé “sin sanning” vad gäller otrohetsdramat.

Foto: TT, Instagram/@khloekardashian

Tristan Thompson ska ha varit otrogen mot sin gravida ex-flickvän Jordan Craig med Khloé Kardashian. Realitystjärnan inledde ett förhållande med Tristan och tillsammans har de dottern True. Khloé själv blev sedan flertalet gånger bedragen av ex-pojkvännen, ett av tillfällena var dagarna innan hon skulle föda sitt första barn. Ett annat tillfälle ska Tristan ha varit otrogen med Khloés syster Kylie Jenners bästa vän Jordyn.

Nu berättar Khloé sin sida av berättelsen vad gäller otrohetsryktena mellan Tristan och hans ex-flickvän Jordan. På Instagram-story inleder hon med att skriva: “Jag är besviken över att jag ens känner att jag måste lägga ut det här… Men jag måste dela med mig av min sanning. Ta det som du vill”.

I nästa story-bild skriver hon: “Jag mötte Tristan för att HAN VALDE att gå på en blind-dejt med mig. En gemensam vän föreslog det. Efter att ha gått på ett par dejter, sa Tristan till mig att han hade ett ex som var gravid. Självklart var jag motvillig inför att vi skulle fortsätta dejta eller inleda ett förhållande.”

“Han påstod att förhållandet var över långt innan vi ens träffats. Han fick mig att prata med hans nära och kära. Han visade fysiska bevis, så som konversationer mellan de två, och lät mig även prata med hans advokater. Hans bästa vänner, kollegor och till och med hans mamma sa att de hade gjort slut innan vi träffades.

“Det här är min sanning! Sanningen jag trodde på och litade på. Om det skulle vara så att det här INTE är sanningen, är jag så ledsen över att TRISTAN och hans innersta krets kunde ljuga om något sådant. Gud vet att jag ber, men jag vet helt ärligt inte vad jag ska tro. Helt ärligt, från mina djupaste delar av min själ är jag så ledsen! Jag är ledsen för den smärta som har skapats. Ingen kvinna förtjänar att gå igenom något som det här! Det här är MIN SANNING”, avslutar Khloé.

Källa: Bustle, Elle

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!