Nöje

Khloé Kardashian ryter ifrån efter kommentarer om sitt “förändrade” ansikte

Ett inlägg på Khloé Kardashians Instagram-konto har gett upphov till ett flertal kommentarer om realitystjärnans förändrade utseende. Nu ger Kardashian svar på tal.

Foto: Instagram @khloekardashian

Under onsdagen publicerade Khloé Kardashian några nya bilder från en fotografering med Sorbet Magazine. Under fotograferingen hade realitystjärnan stylats med löshår i form av en lugg, något som hon kommenterade i inlägget:

“Rolig fakta: Jag bar en clip on-lugg för den här fotograferingen. Det var kul att ha en annorlunda look och inte behöva binda sig vid den. Jag är förvånad över hur mycket jag gillade luggen även om den förändrade min ansiktsform”, skrev hon.

Khloé Kardashian: “Sorgligt”

Khloé har vid ett flertal tillfällen anklagats för att retuschera bilder på sociala medier och för att inte berätta hela sanningen om vilka skönhetsingrepp hon har genomgått, något som vissa personer tog fasta på i inläggets kommentarsfält.

“Jag tror inte att det var luggen som förändrade ditt ansikte”, skrev en person.

“Tjejen, det är alla ingrepp du har gjort som har förändrat ditt ansikte, ingen jäkla lugg”, skrev en annan person.

Efter de vassa kommentarerna röt Kardashian själv tillbaka:

“Jag talar öppet om min näsoperation och vem som helst som ‘kollar upp’ mig måste veta att jag har tappat över 13 kilo under årens gång. Så den enda förändringen som skett nyligen är luggen”, skrev hon och fortsatte:

“I vilket fall så är det sorgligt att attackera någon, tycker jag. Om du är kränkt eller inte gillar det du ser så kan du helt enkelt låta bli att säga något.”

Källa: Popculture

Foto: Instagram @khloekardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!