Nöje

Khloé Kardashian väntar sitt första barn – delar bebislyckan med Kylie och Kim

I början av veckan fick vi bekräftat att Kylie Jenner, 20 år går vi väntans tider tillsammans med pojkvännen Travis Skott, 25. I dag kan vi läsa att storasyster Khloé Kardashian, 33 också är gravid!

Men bebislyckan slutar inte där för familjen Kardashian/Jenner. Även storasyster Kim väntar barn som beräknas komma i början av 2018, men via surrogat.

Us Weekly skriver att “flera källor” bekräftat att Khloe väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen och basketspelaren Tristan Thompson, 26. Paret ska enligt dessa källor vara väldigt glada, men bara ha delat med sig av nyheten till innersta cirkeln. Khloé vill nämligen inte ta uppmärksamheten från lillasyster Kylie.

Nyligen öppnade Khloé upp om hennes längtan efter att starta familj. Till Es magazine sa Khloe då: “Jag älskar tanken på att starta en familj och vi har pratat om det. Han är redan en pappa och därför vet jag att han skulle bli en underbar far. Jag vill definitivt bli mamma”.

Vi på Metro Mode ser verkligen fram emot systrarnas BABYBOOM och kan inte vänta efter att få se sötnosarna äntra världen!

Foto: Instagram
Källa: US magazine Popsuger

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!