Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Khloé Kardashian visar upp sonen i säsongspremiären av The Kardashians

I säsongspremiären av realityserien The Kardashians får vi se hur det gick till när Khloé Kardashian välkomnade sitt andra barn med exet Tristan Thompson i somras.. “Nu när min son är här får jag gå vidare, och jag får njuta”, säger Khloé i avsnittet.

Foto: Disney+

Det var omkring Thanksgiving förra året – alltså i slutet av november 2021 – som Khloe Kardashian blev uppmuntrad av sin dåvarande pojkvän Tristan Thompson att genomföra en embryoöverföring så att de kunde få barn genom surrogatmödraskap.

Foto: Disney+

Lät inte Thompson närvara på förlossningen

Kort efter embryoöverföringen framkom det att Thompson hade varit otrogen tidigare samma år och väntade barn tillsammans med Maralee Nichols, en PT från Texas. Deras son Theo föddes tidigt i december i fjol.

Läs även: Maralee Nichols ger unik glimt av Tristan Thompsons yngste son på Instagram!

På grund av otroheten valde Khloé att, istället för Tristan, låta sin syster Kim närvara på förlossningen som ägde rum på ett sjukhus i Los Angeles i slutet av juli. Thompson fick dock lov att träffa sin son senare samma dag, ett beslut som Khloé berättar om i säsongspremiären av The Kardashians:

Foto: Disney+

“Jag har varit tveksam till om jag skulle låta Tristan komma till sjukhuset eller inte, men Tristan vill vara här så jag tänkte, varför inte låta honom komma? Jag kommer aldrig få tillbaka det här ögonblicket”, säger hon.

Foto: Disney+

“Det har hängt ett mörkt moln över mig”

I avsnittet kallar realitystjärnan sonen för “en gåva”:

“Jag är så tacksam. Det är en så vacker gåva som vi har fått”, säger hon och fortsätter:

Foto: Disney+

“Ända sedan december har ett mörkt moln hängt över mig. Jag har känt mig deprimerad och ledsen varje dag, och nu när min son är här får jag gå vidare, och jag får njuta. Det är nästan som att jag får lov att stänga det här kapitlet och vara färdig med traumat och lämna det bakom mig.”

The Kardashians säsong 2 finns att streama på Disney plus!

Foto: Disney+

Källa: Daily Mail

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!