Nöje

Kim Kardashian och Kanye West skiljer sig, enligt uppgifter

Ett av kändisvärldens mest omskrivna och uppmärksammade äktenskap är över. Enligt uppgifter har Kim Kardashian och Kanye West redan separerat – och skilsmässan är på väg att ske, säger källor i parets närhet.

Foto: @kimkardashian

I somras satte många av oss kaffet i vrångstrupen när Kanye West inledde sin kampanj för presidentvalet 2020 och i ett tårfyllt tal pratade om hur paret hade funderat på abort när Kim Kardashian blev gravid med deras första barn.

Läs också: Kim Kardashian talar ut om Kanyes sjukdom: “Ber om medkänsla och empati”

Kanske förutsåg Kanye vad som skulle hända, eftersom han i talet bland annat sa:

– Jag ringde upp min fru och hon sa “Vi ska ha den här bebisen. Jag sa att vi ska ha det här barnet.” Så även om min fru skulle skilja sig från mig efter det här talet så tog hon in North i den här världen när jag inte ville. Hon stod upp för, och beskyddade, det barnet.

I samband med detta skrev Daily Mail att Kanye West också påstått att han hade försökt att skilja sig från Kim Kardashian och att paret enligt källor redan levde separerade.

Nu skriver Harper’s Bazaar att både People och E! News bekräftar att paret har separerat men att de ännu inte ska ha lämnat in en skilsmässoansökan.

– Det har kommit till den punkt att de inte har spenderat tid ihop som ett gift par på månader. De har träffats för barnens skull men har levt åtskilda. Kim vet att äktenskapet är över. Hon har vetat det ett tag, har en källa sagt till E!.

Nyheten kommer efter att paret ska ha tillbringat julhelgerna på varsitt håll: Kim Kardashian var med sin familj i Lake Tahoe medan Kanye West var på sin ranch i Wyoming.

Paret gifte sig i maj 2014 i en påkostad och minst sagt uppmärksammad ceremoni, men enligt en källa till People är Kanye West nu alltså beredd på att Kim Kardashian kommer att lämna in en ansökan om att avsluta äktenskapet:

– Han vet att hon är redo. Hon har fått nog, och hon har sagt till honom att hon behöver utrymme för att fundera över sin framtid. (…) Han är okej. Han är ledsen, men okej. Han vet att det oundvikliga kommer att ske och han vet att det kommer snart.

Exakt när skilsmässoansökan formellt inkommer återstår alltså att se.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!