Nöje

Kim Kardashian, Oprah och Jennifer Lopez – årets mest ikoniska selfie

Skulle du våga klippa bort Jennifer Lopez från en bild för att sedan lägga upp den på sociala medier? För Kim Kardashian blev svaret på denna fråga ett rungande “ja” när hon häromdagen skulle lägga upp en selfie på Instagram.

Foto: Instagram @kimkardashian

I helgen togs det som förmodligen kommer klassas som årets mest ikoniska selfie, detta då Kim Kardashian poserade med Oprah och Jennifer Lopez under kosmetikaföretaget Anastasia Beverly Hills 25-årsfest.

Klippte bort Jennifer Lopez från selfie

När Kardashian under söndagen publicerade bilden i sin story på Instagram för att gratulera Oprah på födelsedagen gjorde hon dock en anmärkningsvärd ändring – hon klippte bort Lopez. Anledningen? Artisten fick helt enkelt inte plats i det porträttformat som används i plattformens stories.

Eftersom Kardashian har publicerat den oklippta versionen av bilden i ett vanligt inlägg på plattformen vågar vi gissa att allt står väl till mellan henne och Lopez. Även Lopez – som numera heter Affleck i efternamn – har lagt upp flera selfies från tillfället på plattformen.

Jämförs med ikonisk Oscars-selfie

Kardashians selfie har redan jämförts med den omtalade “Oscars-selfien” från 2014, alltså det år Ellen DeGeneres var värd för den prestigefyllda filmgalan.

Foto: Twitter @EllenDeGeneres

Tv-profilens selfie från kvällen – tagen av Bradley Cooper – innehöll några av de största namnen i Hollywood, däribland Julia Roberts, Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Brad Pitt, Angelina Jolie och Lupita Nyong’o.

“Om ändå Bradleys arm var längre. Bästa fotot någonsin”, skrev DeGeneres när hon lade upp bilden på Twitter.

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!