Nöje

Kim Kardashian tvingar Tristan att “avblocka” henne – och filmar ALLT!

Efter otrohetskandalen mellan Khloé Kardashian och Tristan Thompson verkar familjelivet rulla på, men under Khloes födelsedagsfest hände det oväntade. Tidigare har Tristan blockat Kim Kardashian, men nu ställer hon honom mot väggen – och filmar ALLT!

Foto: Instagram/ @realtristan13 & @kimkardashian

För ett tag sedan blockade Tristan Thompson Kim Kardashian på Instagram och under Khloé Kardashians 34-årsfest togs diskussionen upp (och inte på det sättet som vi hade förväntat oss!) Under The Ellen Show i april talade Kim Kardashian om otrohetsskandalen mellan Tristan och Khloé: “Jag vet verkligen inte hur jag ska beskriva det utan att säga att det är så f*cked up”. Det var även då Kim berättade om att Tristan hade blockat henne. Några veckor senare var Kim med i tv-showen Kelly and Ryan och Khloé och Tristan blev återigen samtalsämnet: “Senast jag var med på TV och svarade på några frågor om henne blev jag blockad på sociala medier”.

Trots otroheten är nu Khloé och Tristan återigen ett par och verkar ha lämnat det förflutna bakom sig. Men under hennes födelsedagsfest ställde Kim Kardashian Tristan mot väggen – allt för att han skulle “avblocka” henne. Se hela videon här!

#tristanthompson blocked everybody #khloekardashian #kimkardashian #twins

Ett inlägg delat av Baller Alert (@balleralert)

Källa: Harpers Bazaar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!