Nöje

Kim Kardashians fans rasar – gör reklam för Balenciaga

I samband med Balenciagas senaste kampanj ger Kim Kardashian sina 364 miljoner Instagram-följare en inblick i sin garderob. Men alla är inte nöjda med att realitystjärnan fortsätter sitt samarbete med det kontroversiella märket.

Foto: @inezandvinoodh

Det var under onsdagen som Kim Kardashian publicerade ett inlägg på Instagram i samarbete med Balenciaga. I inlägget, som är en del av märkets “closetcampaign”, visar Kardashian upp sin garderob som innehåller mängder av modehusets väskor.

Foto: @inezandvinoodh

“Har inte glömt”

I klippet gissar Kim på att hon äger 130 väskor från märket, och konstaterar sedan att hon var väldigt nära:

“129”, säger hon till kamerateamets jubel. “Jag var en väska ifrån.”

Kardashians följare verkar dock långt ifrån lyriska över hennes samarbete med märket – detta på grund av en tidigare kampanj som uppfattades som stötande av många.

2022 mottog Balenciaga nämligen hård kritik efter att ha lanserat en kampanj som innehöll bilder av barn tillsammans med teddybjörnar i BDSM-munderingar. I samma veva rapporterade BBC News att en bild från en separat kampanj hade visat sig innehålla handlingar från en barnpornografi-rättegång.

Foto: Instagram @kimkardashian/Balenciaga

Skandalerna ledde till att Kardashian, som redan då samarbetade med Balenciaga, publicerade ett inlägg på Instagram där hon berättade att hon “utvärderade” sin relation med märket. Balenciaga själva bad också om ursäkt på samma plattform.

Läs även:

Kim Kardashian bryter tystnaden efter Balenciagas kritiserade kampanj: “Skakad”!

Balenciaga klipper banden med Kanye West efter antisemitiska uttalanden!

Men Kardashians följare tycks inte ha gått vidare från kontroverserna. På Instagram luftar flera användare sitt missnöje över att hon inte brutit med modehuset:

“Glömde alla bara bort pedofil-grejen?” skriver en person.

“Du är en mamma. Vi har inte glömt förra årets kampanj”, skriver en annan.

“Besvikelse. Pengar över moral”, lyder en tredje kommentar.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!