Nöje

Kishti Tomita petas från Idol-juryn efter elva år

I samband med att talangprogrammet “Idol” fyller tjugo år kommer det också att ske ändringar i jurygruppen. Nu berättar Kishti Tomita för Aftonbladet att hon plockas bort från programmet.

Foto: TV4

Efter många år i Idoljuryn meddelar nu jurymedlemmen Kishti Tomita att TV4 valt att plocka bort henne från programmet. Till Aftonbladet berättar Kishti att beslutet inte kommer från henne. “Det har tagit ett kreativt beslut att göra om juryn. Men det är deras beslut, och det får stå för dem”, säger hon.

Tvingas sluta efter elva år

Kishti Tomitas historia i idoljuryn sträcker sig hela vägen tillbaka till programmets första säsong 2004. Hon satt då i den ursprungliga juryn tillsammans med Peter Swartling, Claes af Geijerstam och Daniel Breitholtz. Efter fyra säsonger valde hon att sluta, men kom tillbaka igen 2017. Men nu sker det alltså förändringar, även om inte alla jurymedlemmar byts ut. Bland annat Anders Bagge och Katia Mosally kommer att sitta kvar.

TV4 skriver i en kommentar till Aftonbladet att de vill tacka Kishti för hennes elva år i idoljuryn. “Idol jobbar ständigt med att förändra och förnya sig och årets säsong är inget undantag. Idol har i år 20-årsjubileum och vi ser fram emot att presentera säsongens nyheter längre fram”, skriver den exekutiva producenten för programmet.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!