Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kolla in den nya “ros-vibratorn” som trendar på TikTok

En ny vibrator som hyllats på TikTok har nu gått viral och blivit en riktig snackis. Den har till och med hyllats som den “heliga graalen” bland sexleksaker. Nedan berättar vi allt du behöver veta om den magiska blomman!

Foto: Pexels

TikTok har en helt speciell förmåga att göra reklam för produkter jämfört med traditionella medier, det blir extra tydligt som nu i fallet med den nya “ros-leksaken” som hyllats av användare på sociala medier. En användare berättade om hur hon gjort slut med sin partner efter att ha bekantat sig med den nya “leksaken”.

@lady_kairyly

Rose explanation 🌹##SkipTheRinse ##rose ##toysforadults ##adult ##TikTokGGT ##toy ##rosetoy ##amazonfinds ##toysarefun ##girlythings ##buyit ##learnontiktok

♬ Feels – Kehlani

Har riktats mycket kritik

Alla är dock inte lika begeistrade över den nya rosen. Några användare klagar på för lång leveranstid, att den är för högljudd eller fick problem med laddningen. Andra kommenterar att den inte var lika kraftfull som utlovat.

Oavsett är den omåttligt populär men det är viktigt att man som konsument är noga med att kolla upp vilka material som sexleksakerna består av. Marknaden är inte lika reglerad som inom andra områden och alla material är inte garanterade att inte läcka kemikalier eller problematiska att rengöra. Den nya “rose toy” har flera anledningar att granskas närmre på området menar kritikerna, men det finns många likvärdiga vibratorer som bygger på samma teknik som produceras av märken som garanterar säkra material.

Klicka här för fler TikTok-trender!

Rosvibrator

Rosvibrator

Pris: 218 kronor.

Nästa bild
Rosvibrator

Rosvibrator

Pris: 186 kronor.

Nästa bild
Rosvibrator

Rosvibrator

Pris: 323 kronor.

Nästa bild
Rosvibrator

Rosvibrator

Pris: 385 kronor.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!