Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

En trailer till har delats flitigt – och sedan tagits bort. Nu har en annan person

Nöje

Kolla in den romantiska trailern till nya Fifty Shades-filmen här!

En trailer till Fifty Shades Freed har delats flitigt – och sedan tagits bort. Nu har en annan person laddat upp filmen på Youtube och vi hoppas att den får vara kvar. I klippet verkar Anastasia Steele och Christian Grey ha en riktig romantisk bröllopsresa, utan tuffa tag…  

Foto: Youtube (Universal)

I slutet av den senaste Fifty Shades-filmen fick vi se en teaser där Ana har på sig en bröllopsklänning. Nu får vi se paret på sin bröllopsresa, i en trailer till den sista filmen, Fifty Shades Freed. Christian verkar ha fortsatt gott om pengar och de lever livet på en yacht och kysser varandra vid Eiffeltornet i Paris. Vi som har läst böckerna vet dock att allt inte är frid och fröjd, utan att det väntar en kidnappning… Mer än så säger vi inte.

Vi tycker det är tråkigt att kvaliteten på klippet inte är den bästa och eftersom trailern har tagits bort tidigare så ska den antagligen inte finnas ute än. Så skynda att kolla in den innan den försvinner. Vi hoppas att vi får se den officiella trailern inom kort och längtar till alla hjärtans dag nästa år då filmen kommer.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson