Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kommer Spice Girls återförenas? Nu kommenterar Victoria Beckham sommarturnén!

I förra veckan ryktades det om att Spice Girls äntligen skulle återförenas för en turné under sommaren 2018. Nu har Victoria Beckham kommenterat ryktena och tyvärr går våra drömmar i kras – hon berättar att vi inte kommer att få se bandet återförenat för just en turné inom en snar framtid. 

Foto: REX/Matt Baron

TMZ rapporterade i förra veckan att Spice Girls träffat sin före detta manager för att planera en turné för sommaren. Victoria Beckham har nu svarat på ryktet och berättar för E! att det inte kommer att bli någon turné.

– Jag ska inte på någon turné. Tjejerna ska inte på någon turné, förklarar hon FÖR E! under en förhandsvisning av sin höstkollektion på Fashion Week.

Det som spädde på ryktena var bland annat en bild Victoria delade på sin Instagram, där bandet hänger med sin före detta manager.

Love u all so much!!! X Such a great day!! Thank u Simon! X VB

Ett inlägg delat av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria förklarar sin kärlek till tjejerna genom att berätta hur roligt det var att få träffas alla samlade.

– Det var så härligt att få träffa tjejerna. Vi hade en så rolig lunch. Det var riktigt, riktigt, riktigt underbart. Jag pratar fortfarande med dem alla på tu man hand, men att vi alla kunde samlas var verkligen underbart.

Victoria förklarar sedan att de under lunchen brainstormat kring annat rörande Spice Girls och kanske har de något helt nytt på gång som innebär att vi kommer få glädjen att se bandet återförenat.

– Det är något så starkt i budskapet för vad Spice Girls stod för. Var är det i framtiden? Hur ser det ut? Vi bollade bara runt idéer. Brainstormade, säger hon.

Vad detta innebär återstår att se men vi håller tummarna för att se tjejerna återförenas i vilken form det än blir. För oavsett hur det blir så är vi övertygade att det blir med en väldig massa girl power – och det behöver vi alla!

Källa: Harpers Bazaar

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!