Nöje

Nu händer det – Spice Girls återförenas och åker ut på turné!

Vi är nog många som minns hur våra unga hjärtan blev smått krossade när Spice Girls splittrades och som fortfarande kan varje ord i låtarna Wannabe och Spice up your life. Om du känner igen dig så har vi en riktigt rolig nyhet – det ryktas om att Spice Girls ska återförenas för en turné!

Foto: REX/Richard Young

Det var en stor tid för magtröjor, plattåskor och chokers. Med Spice Girls i våra Walkmans fick blev vi stärkta av riktig girl power. Ja, nostalgi-faktorn är hög och nu håller vi tummarna för att vi ska få se tjejerna tillsammans på scen igen. Det har länge ryktats om att bandet ska återförenas och enligt TMZ ska de nu ha varit i kontakt med sin förra manager Simon Fuller och gjort upp en plan för en turné. Bandet har dock själva inte gått ut med någon information än. Turnén ska enligt TMZ sätta igång i England i sommar för att sedan fortsätta till USA.

För några dagar sedan la Victoria Beckham även upp en bild på dem alla samlade och den får oss bara att bli ännu mer förväntansfulla. Är du lika taggad som vi?!

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

Ett inlägg delat av Victoria Beckham (@victoriabeckham)


Källa: Glamour

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!