Nöje

Kourtney Kardashian och Travis Barker väntar barn – avslöjade under konsert

Kourtney Kardashian är gravid! Hon avslöjade den glädjande nyheten under maken Travis Barkers konsert på fredagen då hon höll upp en söt skylt där det stod “Travis I’m Pregnant”.

Foto: Instagram @kourtneykardash

Kourtney Kardashian, 44, väntar sitt första barn med maken Travis Barker, 47, avslöjade hon i fredags med en handskriven skylt hjälp upp under makens Los Angeles-konsert med bandet Blink 182.

Paret bekräftade nyheten när de båda la upp en video av ögonblicket på Instagram samma kväll. I klippet log en svartklädd Kardashian och hoppade upp och ner bland folkmassorna på Los Angeles BMO Stadium när hon höll upp en skylt med stora svarta bokstäver som sa: “Travis I’m Pregnant!”

Den söta videon fortsatte med Barker som såg chockad ut på scenen när en av hans Blink 182-bandkamrater hörs säga: “Någon ska ha barn!” Den förvånade trummisen tog sig sedan in i publiken för att omfamna sin fru.

Inspirerades av Blink 182 musikvideo

Realitystjärnan har hamnat i skottlinjen efter att hon delade nyheten om graviditeten till sin man, Travis Barker, under bandet Blink 182s framträdande.

Vissa fans hävdade att det var ett reklamtrick och hävdade att Barker måste ha vetat om några veckor innan hon tog emot publiken med en skylt med texten: “Travis I’m Pregnant”.

Foto: Instagram @steph_shep

Fansen har försvarat Kourtney Kardashian och förklarat att det var en hänvisning till en scen i Blink-182s musikvideo “All the Small Things” där ett fan skämtsamt håller upp en skylt med samma text.

Foto: Blink182

“FYI Kourtney meddelade att hon är gravid med en “Travis I’m pregnant-skylt” eftersom någon höll i en i videon om All the small Things, nä, det här är bedårande jag är besatt”, skrev ett fan på Twitter.

“Kourtney tillkännager sin graviditet på @blink182-konserten och håller upp “Travis I’m Pregnant”-skylten som musikvideon “All The Small Things” är för söt”, sa en annan.

Medan en annan skrev: “Kourtney Kardashian som kopierar Blink 182s All The Small Things-video måste vara det bästa sättet att meddela att hon och Travis är gravida.”

Kort efter att nyheten släpptes bekräftade 44-åringen det via Instagram där hon postade ett bildspel där Travis kysser hennes mage.

Barn i tidigare relationer

Kardashian och Barker är redan föräldrar till sex barn mellan dem. Kourtney delar Reign Aston, 8, och Mason Dash, 13, plus dottern Penelope Scotland, 10, med ex Scott Disick. Samtidigt har Barker tre barn med ex Shanna Moakler, sonen Landon, 19, dottern Alabama, 17 och styvdottern Atiana, 24.

Foto: Instagram @kourtneykardash

Nästa bild

Foto: Instagram @kourtneykardash

Nästa bild

Foto: Instagram @kourtneykardash

Nästa bild

Foto: Instagram @kourtneykardash

Nästa bild

Foto: Instagram @kourtneykardash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!