Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Kourtney Kardashian grillar Tristan Thompson efter otroheten

I en titt på det kommande avsnittet av The Kardashians får vi se hur Tristan Thompson försöker be familjen om ursäkt för sin otrohet mot Khloé – något som går mindre bra när NBA-stjärnan ska prata med Kourtney Kardashian.

Foto: Instagram @khloekardashian

I avsnittet möter Tristan Thompson upp med systrarna Kylie Jenner och Kourtney Kardashian för att prata om sitt senaste snedsteg. Kourtney kommenterar det hela i en separat intervju:

“Tristan och jag har inte riktigt fått kontakt och jag kan bara inte låtsas som att vi har det”, säger hon enligt People.

“Han triggar mig”

Vid mötet frågar Kourtney Tristan om han känner något efter att ha varit otrogen:

“Äcklad”, svarar Thompson.

“Så varför gör du då om det?” frågar Kourtney.

Kourtney har sagt i ett tidigare avsnitt av serien att Thompson “triggar” henne:

“Tristan har gjort fruktansvärda val med min syster. Ibland är jag så triggad av honom att jag inte kan vara i hans närhet och ibland låter jag det vara eftersom vi bara vill ha harmoni och, du vet, han är pappa till min systers barn.”

Har varit otrogen flera gånger

Khloé och Tristan började dejta 2016. Thompson var otrogen ett flertal gånger under av- och påförhållandet, varav en gång med Kylie Jenners vän Jorden Woods – detta endast några dagar innan Khloé och Tristans dotter True föddes.

Flera år senare återförenades paret och bestämde sig för att skaffa barn genom surrogatmödraskap. Kort efter embryoöverföringen framkom det att Thompson hade varit otrogen tidigare samma år och väntade barn tillsammans med Maralee Nichols, en PT från Texas. Deras son Theo föddes tidigt i december i 2021.

I augusti 2022 föddes Khloé och Tristans son Tatum. Realitystjärnan har flera gånger betonat att hon och Thompson inte kommer att bli tillsammans igen.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!