Nöje

Krogveckan 2016 förlängs – 7 grymma tapasrestauranger att prova i Stockholm

puff tapas stockholm krogveckan
Krogveckan 2016 har precis förlängts till på Söndag! Om du inte hunnit nyttja de fördelaktiga priserna och prova på någon restaurang i Stockholm du inte testat tidigare så kan vi nu tipsa om 7 grymma tapasrestauranger du borde boka in en AW på redan nu.
Vi på Metro Mode älskar koncept med smårätter! Det är perfekt för AW:n, grymt att dela med vännerna och gör att det inte blir lika läskigt att prova nya saker! Därför har vi samlat några restauranger med härligt kryddiga och smakrika menyer som kan tina våra skandinaviska smaklökar. Passa på innan krogveckan tar slut för denna gång!

El Cielo Stockholm mas que un restaurante

Ett foto publicerat av El Cielo BAR & KÖK (@elcielo_sverige)


El Cielo – Kungsholmen
Fleminggatan 22A
112 32 Stockholm
Kök: Sydamerikanskt

Fin restaurang med en bred meny och ett stort urval av pikades/tapas från Sydamerika. I baren finns typiskt sydamerikanska svalkande drycker, under de varma sommaren finns här också en stor uteservering.
Público – Stockholm
Rödbotorget 2
111 52 Stockholm
Kök: Sydamerikanskt

Här finns allt! Goda ceviches, grymma cocktails, skön musik och fina lokaler. Hit kan du gå för en AW som kan förvandlas till en helkväll. Du kommer inte bli besviken
La Patagonia – Södermalm
Högbergsgatan 64
118 54 Stockholm
Kök: Sydamerikanskt

Det här är något av en typisk sydamerikansk kvarterskrog. Restaurangen ligger nära belägen Södra station och Mariatorget. Här finns gott chilenskt vin och öl med samma ursprung. Här kan du beställa en varmrätt, eller varför inte flera små rätter? Ceviche är ett tips på en riktigt god och typiskt sydamerikansk liten rätt att beställa in till AW:n


STHLM TAPAS – Henriksdalskajen
Henriksdalskajen 10
120 71 Stockholm
Kök: Tapas

Den här restaurangen ligger med superfin utsikt över Hammarbysjön. Inredningen är rustik och härlig och under sommaren kan du njuta av din mat på uteserverigen. Goda tapasrätter, god stämning och fin utsikt, bättre än så blir det väl inte?
FLFL Levantine Kitchen – Södermalm
Skånegatan 87, Nytorget
116 35 Stockholm
Kök: Medelhavskök

Här serveras vad man kallar “fast-casual”. På restaurangen tillagas allt från grunden dagligen. Rätterna som finns på menyn är typiska medelhavsrätter och den grymma falafeln som måste ätas! Förutom god mat så erbjuds god stämning och musik.

Pinchos och tapas av alla dess slag!

Ett foto publicerat av Lizarran Stockholm (@lizarran_stockholm)


Lizarran
Renstiernas gata 19
116 31 Stockholm
Kök: Tapas

Här finner du rätter med influnser från Spanien, New York och cirka 30 andra länder världen över! Här serveras autentiska pinchos- och tapasrätter som kommer få det att vattnas i munnen på dig! Gå hit och dela på en kanna Sangria och dröm er bort till varmare breddgrader.
STHLM TAPAS Selected – Söder
Kornhamnstorg 51
112 71 Stockholm
Kök: Tapas

På STHLM TAPAS är maten i fokus! Här får du garanterat en god stämning, bra råvaror och vällagade tapasrätter. Hit kan du komma som du är direkt efter jobbet, perfekt för en opretantiös AW med dina bästa vänner!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!