Nöje

Kylie Jenner väntar barn med Travis Scott – bekräftar graviditen i ett klipp på Instagram

Kylie Jenner går nu ut på Instagram och visar upp sin växande mage i ett klipp. Entreprenören och realitykändisen bekräftar alltså att hon är gravid med sitt andra barn.

Foto: Instagram @kyliejenner

Även om det skvallrats om att Kardashian-systern skulle vara gravid igen är det först nu 24-åringen går ut och bekräftar ryktena. Hon och musikproducenten Travis Scott väntar alltså sitt andra barn.

Har velat ge Stormi ett syskon

Filmklippet visar hur Kylie Jenner får ett positivt graviditetstest och berättar det för den kommande bebisens pappa. Fansen får också en liten glimt av ett ultraljud, och sedan hur det äldsta barnet Stormi ger mamma Kylies mage en puss.

Foto: Instagram @kyliejenner

Jenner och Scott gick skilda vägar i oktober 2019 men har valt att skaffa ett till barn trots det och är dedikerade uppgiften att dela föräldraskapet. En källa säger till People att Kylie har velat ge Stormi ett syskon under en längre tid och att hon mest umgåtts med nära familj och vänner den senaste tiden. Nu när hon har visat upp den växande magen för resten av världen har reaktionerna från fansen inte låtit vänta på sig. Även de äldre systrarna skriver på Instagram att de är glada över Kylies graviditet.

Läs även:

Kylie Jenner lägger ut bilder utan filter och smink igen – och vi älskar det!

Den dramatiska förändringen – se när Kylie Jenner poserar utan smink och filter.

Fansen förundras över hur Kardashian-familjens ansikten har förändrats genom åren.

Källa: Harpers bazaar

Foto: Instagram @kyliejenner

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!