Nöje

Let’s Dance 2022 – Så påverkas programmet av Petra Medes graviditet

Petra Mede väntar sitt andra barn, vilket gör att hennes programledarpartner i Let’s Dance, David Lindgren, kommer få bjuda på sig själv lite extra i vår. “Han hoppar upp i split och sånt”, berättar Mede.

Foto: TV4

Förra veckan avslöjade Petra Mede den glada nyheten att hon väntar sitt andra barn:

“Jag mår oförskämt bra”, berättade tv-personligheten under en intervju i TV4. “Jag har haft tur att vara pigg och sådär. Det är ju inget som jag gjort mig förtjänt av på något sätt”, skojade hon.

Förutom graviditeten har Mede flera järn i elden: hennes nya bok ”Svindlande stunder i Blackeberg” har nyligen kommit ut, hennes egenskrivna föreställning “50/50” har premiär i november och dessutom är hon givetvis programledare för Let’s Dance.

“Ännu tröttare nu”

Men några större skillnader i det folkkära tv-programmet blir det inte till följd av graviditeten, försäkrar Mede när hon intervjuas i Aftonbladet. Det enda som blir annorlunda är att David Lindgren får showa lite extra:

“Han hoppar upp i split och sånt. Jag blev trött när jag såg honom göra det förra året, man kan säga att jag blir ännu tröttare nu. Men det är den enda skillnaden”, säger Mede till Aftonbladet.

Källa: Aftonbladet, TV4

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!