Nöje

Lindsay Lohans nya romcom “Irish Wish” – här är allt vi vet

För drygt ett år sedan gjorde Lindsay Lohan efterlängtad comeback i filmbranschen med Falling for Christmas. Nu är det snart premiär för hennes nya romcom: Irish Wish.

Foto: Netflix

Goda nyheter för alla Lindsay Lohan-fans! Mean Girls-skådisen är tillbaka med ännu en film: Irish Wish som har premiär på Netflix den 15 mars.

Det handlar Lindsay Lohans nya film Irish Wish om

I Irish Wish spelar Lohan den blyga förlagsredaktören Maddie som åsidosätter sina egna känslor när hon åker till Irland för att vara brudtärna åt sin bästa vän, som är på väg att gifta sig med Maddies livs kärlek. Några dagar innan bröllopet önskar Maddie sig äkta kärlek – och vaknar upp till en helt ny verklighet där hon är den blivande bruden. Men i takt med att hennes dröm är på väg att förverkligas inser Maddie att hennes äkta själsfrände är en helt annan person.

Förutom Lohan medverkar även Ed Speleers (You, Downton Abbey), Alexander Vlahos (Outlander, Sanditon, Versailles), Jane Seymour (The Kominsky Method, Wedding Crashers), Elizabeth Tan (Emily in Paris, The Singapore Grip), och Ayesha Curry (About Last Night, A Black Lady Sketch Show). 

I ett pressmeddelande från Netflix berättar Lohan att hon drogs till projektet eftersom det kändes som en spännande utmaning:

“Maddie är [en av de få] karaktärer som jag har spelat [som är] en kvinna som på egen hand tar sig fram i världen”, säger hon. “Vi formade henne på ett sätt som gör att hon är lite mer osäker i början, och sedan växer hon genom hela filmen, och i slutet kommer hon verkligen till sin rätt.”

Lohan hoppas att tittarna blir inspirerade av Maddies resa:

“Det är viktigt att sätta dig själv i första rummet och vara medveten om ditt värde”, säger hon. “Om du vet att du förtjänar bättre, gå ut och skaffa det.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!