Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Linn Herbertsson: “Ett skratt eller leende från en främling kan göra min dag”

Visst är det trevligt när en främling ger dig en komplimang ute på gatan, när din granne håller upp dörren och när skratt smittar av sig i tunnelbanan? Metro Modes bloggare Linn Herbertsson önskar att fler kunde bli bättre på att uppmärksamma människor i sin omgivning. Vi följer hennes råd och hakar på!

linn-herbertsson-blogg-metro-modeFoto: Linn Herbertsson

“För ett tag sedan slog det mig hur mycket energi jag får av människor i min vardag som jag kanske inte nödvändigtvis känner”, skriver Linn Herbertsson i ett blogginlägg.

Hon syftar på en granne, hennes skräddare och när någon främling håller upp dörren för henne. Alltså – sådana människor hon inte riktigt känner men ofta stöter på eller bara helt främmande personer. Och visst är det härligt när man blir uppmärksammad?

“Jag är själv en person som gillar att stå och prata i hissen, jag skämtar gärna med någon som står framför mig i matbutiken och missar jag att hålla upp dörren för någon som kommer bakom mig så stannar jag upp och ber om ursäkt för att jag var så upptagen med mina egna tankar”, skriver hon.

Linn Herbertsson skriver också att hon förstår att vi alla är olika men hon önskar att vi kunde bli bättre på att uppmärksamma varandra mer. Forskning har också visat att vi blir lyckligare av att prata med främlingar och behöver du tips på hur du startar en konversation kan du få det här (det är verkligen så enkelt!). Vi tror inte att hon är ensam om att känna att ett skratt eller leende från en främling smittar av sig så därför börjar vi med att sprida härlig energi nu med en gång!

Läs hela blogginlägget här.

Källa: Linn Herbertsson

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!