Nöje

“Love is Blind”-Catja om att skaffa barn: “En stor uppoffring”

Catja Lövstrand, känd från Love is Blind: Sverige, är inte säker på om föräldraskap är något för henne. “Det innebär en stor uppoffring och omprioritering av ens liv”, säger hon till Uppsala nya tidning.

Foto: Netflix

Catja Lövstrand, 32, var en av deltagarna i den uppmärksammade svenska upplagan av Love is Blind. Hon fann inte kärleken med Christofer Pocock, 34, men i återföreningen av Netflix succéprogram uppdagades det att hon hade börjat träffa en annan deltagare: Andreas Tzelidis, 33.

“Känner ett starkt nej”

I programmet får deltagare dejta utan att se varandra, för att sedan flytta ihop. Där var när Lövstrand och Pocock kom till sin nya lägenhet som hon delade med sig av sina tankar kring att bli förälder:

“Jag är inte ens säker på att jag vill ha barn”, sa hon. “Jag vet inte om det handlar om att jag inte har träffat den jag vill ha barn med. Det är därför jag känner ett starkt nej.”

Med facit i hand var Lövstrand och Pocock inte rätt för varandra – men även nu när Lövstrand har hittat kärleken i Tzelidis tycks hon vara osäker i frågan:

“Det är ett sådant stort beslut att skaffa barn, det innebär en stor uppoffring och omprioritering av ens liv”, säger hon till Uppsala nya tidning. “När jag pratar med vänner som har barn tycker jag att de ofta pratar om det som är jobbigt. De får aldrig sova, de får aldrig egentid.”

Catja tillägger att hon kanske ändrar sig i framtiden, samtidigt som hon inser att föräldraskap ofta innebär att saker och ting väljs bort:

“Jag förstår att man fortfarande kan resa och unna sig saker fast man har barn. Men jag förstår också att man i många hushåll behöver prioritera bort sådant.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!