Nöje

“Love is Blind”-Oskar om chocken på återträffen: “Fick nog”

Love is Blind: Sverige har varit ett av Netflix mesta sedda program både i Sverige och globalt sedan det hade premiär tidigare denna månad. I söndags släpptes återträffen – i vilken tittarna bjöds på mer än en överraskning.

Foto: Netflix

I återträffen i Love is Blind: Sverige avslöjade Amanda Rincón Jonegård och Sergio Rincón att de väntar sitt första barn. Samtidigt berättade Sergio att han faktiskt blev pappa för första gången 2023 – då till ett barn som föddes kort innan hans och Amandas bröllop.

Foto: Netflix

“Mycket känslor i rummet”

Nyheten om Sergios föräldraskap slog ner som en bomb. En som inte uppskattade uppståndelsen var Oskar Nordstrand, 32, som träffade sin nuvarande fru Meira Omar, 30, i programmet.

När paret intervjuas i Efter fem berättar Oskar att Sergios avslöjande gjorde att det hettade till i studion:

“Det är ju mycket som händer där och då. Det var nog ganska mycket känslor i rummet. Jag tror att man ser vid ett tillfälle när jag nästan tittar upp i taget och bara, ‘nä nu får det vara nog’. Jag tyckte faktiskt lite synd om Sergio och Amanda. De är ju otroligt modiga som går ut på internationell tv inför en kvarts miljard prenumeranter på Netflix och berättar det här.”

Enligt Oskar kände varken produktionen eller de andra deltagarna till att Sergio hade blivit pappa under året som gått:

“Det är en så privat och personlig grej. Jag tyckte lite grann att, ‘give them a break’. Nu ska de ställa sig in i att leva i den här nya miljön som tvåbarnsförälder snart”, säger han och tillägger att han istället ville “gratulera dem och ge dem det utrymmet”.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!