Nöje

Magnus Norman blev första deltagaren att åka ut ur Mästarnas mästare 2022

Före detta tennisproffset Magnus Norman blev den första att åka ur årets omgång av “Mästarnas mästare.” Efter att ha förlorat nattduellen blev han tvungen att lämna tävlingen men har fortfarande en chans att komma tillbaka i “Mästarkvalet.”

Foto: Skärmdump SVT

Höjhopperskan Emma Green låg sämst till inför programmets första tävling, där de tävlar i grenar de själva har fått välja. När det kom till att springa snabbast var dock Emma helt klart överlägsen.

Låg sist i totalställningen

Inför den andra tävlingen låg Magnus Norman sist och en balansgång under en hinderbana såg ut att ställa till det. Han lyckades dock rätta till det hela och knappade in några poäng. Trots det låg han sist i totalställningen och valde att utmana Ola Lindgren i nattduellen, som låg näst sist. “Det känns som att vi har kommit nära varandra och vi har blivit vänner. Men det känns mest rättvist”, säger han i programmet.

Foto: Skärmdump SVT

När nattduellen avgjorts var det Norman som fick lämna programmet som första deltagare. Han har dock en chans att komma tillbaka in i tävlingen via “Mästerkvaler” där han tävlar mot Pernilla Wiberg och andra utslagna deltagare.

“Mästarnas mästare” sänds i SVT på söndagar kl 20.00.

Källa: Aftonbladet

Foto: Skärmdump SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!