Nöje

Marcus Schenkenberg i “Efter fem” – berättar om livet på en öde ö och relationen till Pamela Anderson

Marcus Schenkenberg, som under 90-talet slog igenom som supermodell, är aktuell i realityserien “The Island.” När han häromdagen gästade “Efter fem” berättade han om livet på en öde ö, hur livet som supermodell sett ut, relationen till Pamela Anderson och att han precis blivit pappa.

Foto: Instagram @efterfem

Marcus Schenkenberg slog igenom på 90-talet efter att ha blivit upptäckt på Venice Beach i Los Angeles. Han fångades då på bild av en fotograf från en modellagentur, och efter det rullade modelljobben på i snabb takt. Han skulle komma att kallas för världens första manliga supermodell. Marcus Schenkenberg har jobbat med modeller som Kate Moss, Naomi Campbell och Heidi Klum. Han har också varit tillsammans med Pamela Anderson och deltagit i tv-program som Let’s Dance, Fångarna på fortet och den tyska versionen av Masked Singer.

Gick ner 18 kilo på tre veckor

När han nyligen gästade “Efter fem” berättade han om livet som modell, att han precis fått barn men också om deltagandet i realityserien “The Island”. I programmet försöker ett antal deltagare överleva utan förnödenheter på en öde ö i tre veckor. “Det var så mycket svårare än jag någonsin trott”, avslöjar han i intervjun, och berättar om sömnbristen och all tid som gick åt att hitta vatten och mat. Under tre veckors tid gick han ner 18 kilo i vikt. Efter inspelningarna åt han dubbla portioner för att få tillbaka vikten. “Jag har lärt mig mer om min kropp och min förbränning har blivit snabbare”, säger han i programmet och avslöjar också att han äter pasta varje dag för att behålla vikten.

Var tillsammans med Pamela Anderson

I “Efter fem” berättar han även om relationen till Pamela Anderson som varade ett år. Paret bodde i hennes strandhus i Malibu och han blev vittne till hur hon påverkades av media i kölvattnet av sexfilmen på henne och Tommy Lee som spreds olagligt på internet. “Det var en del fördomar och jobbigt när de skrev elaka saker om henne”, säger Marcus Schenkenberg i programmet.

Läs även: Pamela Anderson om relationen med Tommy Lee: “Enda gången jag var kär på riktigt”.

Chockades av graviditetsbeskedet

Marcus berättar även om hur han nyligen blivit pappa till sonen Colin. “Det var helt oplanerat, jag och Jessica dejtade lite när jag precis kom till Sverige”, avslöjar han. Graviditetsbeskedet kom som en chock men också glädje då han länge drömt om att bli pappa. Han och mamman är dock inte ett par idag och bor i olika städer. “Jessica är en jättebra mamma”, säger han i programmet och betonar att de bygger sitt föräldraskap på vänskap. “En vänskap kan lätt hålla livet ut”, säger han i intervjun.

“The Island” har premiär den 2 februari.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!