Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Margaux Dietz har förlovat sig med nya kärleken: “Det har gått fort”

I början av 2021 gick influencern Margaux Dietz ut med att Seán Canning är hennes nya kärlek. Och redan nu har paret tagit relationen till nästa nivå; i ett nytt Instagram-inlägg skriver hon att det har gått fort – och postar en bild där pojkvännen gått ner på knä.

Foto: @margauxdietz

För snart fyra år fick Margaux sitt stora genombrott i kändissverige när hon la upp videon från sin förlossning som idag har setts över två miljoner gånger. Då födde hon sonen Arnold som hon har med dåvarande pojkvännen Jabob Liebermann. Två år senare, 2019, fick vi följa deras storslagna bröllop, men trots det så tog relationen slut samma år.

Men kanske är det alltså snart dags för bröllop igen för Margaux Dietz – på ett känslosamt inlägg på sin Instagram ser vi hur pojkvännen Seán Canning gått ner på knä på en snötäckt terass. I bildtexten skriver Margaux att det har gått fort men att hon nu förstår att det är lätt om det är rätt, följt av en ringemoji och ett hjärta.

Och visst har det gått undan – i oktober berättade Margaux Dietz i sin podcast att hon och den tidigare pojkvännen Emil Ingemarsson hade gjort slut, enligt Expressen. Då berättade hon också att hon dejtade någon ny, något hon beskrev som “jättekul”. Även då använde hon uttrycket “är det rätt så är det lätt” och sa att det aldrig hade varit så lätt som då.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Margaux dietz (@margauxdietz)

Nyheten kom  bara några veckor efter att exmaken och pappan till Margaux Dietz son, Jacob Liebermann, gått ut med ett offentligt Instagraminlägg där han lyfte fram att sonen exponerats över hundra miljoner gånger på Youtube. I inlägget skriver han bland annat: “som ni vet var jag förr själv en del av den cirkusen. I dag har jag fått ett annat perspektiv”, samt att han blir “förtvivlad” över barn som inte kan göra vardagliga saker i verkliga livet utan att få kommentarer om videos de varit med i, något som bland annat Nyheter24 har rapporterat om.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Jacob Liebermann (@jacobliebermann)

Margaux Dietz har än så länge inte bemött kritiken offentligt.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!